Over Westland

Letselschaderegeling Westland (LSR Westland) heeft haar deuren in Naaldwijk geopend op 1 januari 2014.

Sinds januari 2020 is LSR Westland onderdeel van SRK Groep. Met het opgaan van LSR Westland in SRK Groep zorgen we voor een verbreding van ons aanbod op het gebied van letselschade. SRK Rechtsbijstand biedt al meer dan 50 jaar onafhankelijke rechtshulp aan verzekerde klanten en heeft al bijna 20 jaar eigen advocaten in loondienst.

LSR Westland bestaat – op dit moment – uit twee letselschaderegelaars, allebei gecertificeerd register-expert (NIVRE, branche Personenschade). lees meer
Wij zijn er trots op het Keurmerk Letselschade te mogen voeren, omdat dit keurmerk staat voor kwaliteitsnormen en waarden en tevens waarborgen omvat, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie en duidelijke communicatie. De keurmerknormen en waarborgen worden jaarlijks gecontroleerd. lees meer

Onze schade experts

rob 030114Mijn naam is Rob Kroezen en ik ben inmiddels al weer 20 jaar werkzaam in de letselschaderegeling. Eerst in dienst van een verzekeraar en vervolgens in dienst van een letselschadebureau dat slachtoffers bijstaat. Vaak zeggen mensen tegen mij “wat heb je eigenlijk een zwaar en lastig beroep, doordat je alleen mensen met letsel tegenkomt”, maar zo zie ik dat eigenlijk helemaal niet. Ik wil mensen bijstaan die door een gebeurtenis of ongeval, buiten hun schuld om, even niet kunnen functioneren, zoals ze dat zouden willen en eigenlijk niet weten wat ze met deze nieuwe situatie aan moeten. Ik wil ze aanhoren, adviseren en verder helpen om de situatie thuis en/of op hun werk weer op de rit te krijgen en zich zoveel mogelijk kunnen richten op hun herstel, zonder zich teveel zorgen te hoeven maken om de financiële rompslomp dat een ongeval met zich meebrengt. Ik omschrijf mijzelf als een betrokken, direct, behulpzaam en integer persoon.

Eric 030114Mijn naam is Eric Joosten en ik ben vanaf 1978 werkzaam in het vak van schaderegelaar. In 1989 heb ik de keuze gemaakt om mezelf te gaan ontwikkelen als letselschaderegelaar en sindsdien behartig ik de belangen van slachtoffers. Die professionele keuze is vanzelfsprekend geweest, omdat ik ‘er wil zijn voor mensen op het moment dat het er echt toe doet’. En ik denk dat een dergelijk moment zich met name voordoet zodra iemand slachtoffer is geworden van een ongeval. Dan wil ik het slachtoffer met raad en daad bijstaan bij het verhaal van zijn of haar letselschade. Ik omschrijf mezelf verder graag als open, integer, recht door zee en oplossingsgericht.