ALLEEN ALS IK HEEL EXTREME DINGEN DOE, HEB IK NOG WAT LAST VAN MIJN RUG

Zefanja zat achterop de scooter en werd van achteren aangereden door een auto met caravan. Met letsel aan haar rug en been tot gevolg.

Zo’n twee maanden geleden reden wij op de scooter. Ik zat achterop en toen zijn we van achteren geraakt door een auto met een caravan. Toen ben ik op de grond gevallen. Ik ben door de ambulance meegenomen en het bleek dat ik mijn rug onder en boven een soort gekneusd had. Er zaten wat zenuwen bekneld. Ook mijn onderscheenbeen en enkel waren geraakt.

Medelevend

Ik heb daarna contact gehad met BSA, met Rob Kroese. Die heeft mij zeker heel goed kunnen helpen. Hij was medelevend, toonde begrip, nam de zaak zoveel mogelijk op zich en wilde mij daar zo min mogelijk mee belasten. Het was ook vrij snel afgehandeld dus daar was ik ook zeer tevreden over. Ook over het resultaat.

Naar omstandigheden is het inmiddels wel weer goed met me. Alleen als ik heel extreme dingen doe, als ik zwaar til of iets dergelijks, heb ik nog wat last van mijn rug. Zo af en toe doe ik daar nog oefeningen voor. Maar ik ben al helemaal hersteld verklaard en kan bijna alles weer doen.